Írtam a GKM-nek

2008.04.16. 17:37
60 hozzászólás


Mai publicisztikánkra annyi levél érkezett, oly sokan értettek egyet azzal, hogy ez a KRESZ 2.0 máris bűzlik, így kibontatlanul, celofánon át is, hogy elhatároztam, nem hagyom annyiban a dolgot, nem várjuk ki azt a bizonyos sejtelmes társadalmi vitát. Inkább megkeressük, ki találta ki ezt az egészet, és megpróbálunk beszélgetni vele.

Elküzdtem hát ezt a levelet:

Kedves GKM!

Kérem, hogy a személyes adatok védelmérol és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló (Avtv.) 1992. évi LXIII. törvény 19. § (4) bekezdése alapján szíveskedjenek lehetővé tenni, hogy a következő közérdekű adatokat megismerhessem:

- kérésem teljesítésekor ki (név, szervezeti egység, beosztás, hivatali telefonszám)az ügyintézője az "Új KRESZ"-ként ismert eloterjesztésnek?
- ezt megelőzően kik (név, szervezeti egység, beosztás, hivatali telefonszám) vettek részt az "Új KRESZ" előkészítésében

Kérem továbbá, hogy az Avtv. 19. § (1) bekezdése alapján szíveskedjenek lehetővé tenni, hogy az "Új KRESZ" normaszövegének tervezetét teljes terjedelmében megismerhessem.

Kérem, hogy a kért adatokat e-mailen bocsássák rendelkezésemre.

Üdvözlettel:

Rácz Tamás
Felelős szerkesztő

http://totalcar.hu
Most ketyeg egy törvényben meghatározott tizenöt napos határidő. Ha addig nem kapunk választ, megyünk az adatvédelmi ombudsmanhoz, és meglátjuk, mi lesz.