Isteni kettőslátás

2008.06.30. 14:50
36 hozzászólás

 

Vasárnap kora délután egyértelmű cél nélkül keringtünk a kihalt városban, megfelelő helyszínt keresve a Partner Tepee fotózásához, és hirtelen ez tárult a szemünk elé

A szép állapotú Citroën DS eleve ritkaság itthon, de így párban egyenesen hipnotikus a látvány – először azt hittem, valami baj van a szememmel, pedig vezetés előtt-közben soha nem iszom, és új szemüveget is csak néhány hónapja csináltattam, azzal sem lehet baj. Persze azonnal satufék, és már kattogott is a két fényképezőgép.

Sajnos idő híján nem tudtuk kideríteni, hogy a két jó karban levő, de külföldi rendszámú istennő (franciául a DS kiejtése csak egy hangyányival tér el a déesse – azaz istennő – szó kiejtésétől, de ezt nyilván sokan tudták már) mit keres egy pótkocsis tréleren Újpest és Angyalföld határában, így csak reménykedhetünk benne, hogy hamarosan a hazai állományt gyarapítják majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.