Melyik kádról koppintották a Fiat 500-at?

2008.07.01. 12:30
66 hozzászólás

Régi olvasónk és fórumozónk, Fogash a mai Fiat 500-cikket olvasva váratlanul rájött, honnan koppintották az autó egyébként igen szép fejtámláit.

Ezekről van itt szó.

Szép kád, illetve hát kicsit olyan Zámbó Jimmy-szerű, egyszerre szájbarágós és erőltetetten játékos, hogy a kád egyrészt szív alakú, másrészt pont a szív alak miatt lehet benne kúrni. Ráadásul a neve se véletlenül Love Story, ugyebár. Ezért is lehet jó egy fürdőszoba-nagykerben odamenni az eladóhoz, és kérni egy 320 literes Love Story kádat. A gyakorlott eladónak persze ilyenkor ugyanúgy nem rezdül arcizma sem, mint a pornóbolti alkalmazottnak, amikor duplaanál vibrit kérünk, vagy mint mikor a Drogerie Marktban leveszünk a pénztár melletti polcról két doboz extra vastag óvszert, amiről mindenki tudja, hogy homó érintkezéshez ajánlják.

Igazából persze kádban nem olyan jó kupakolni, mert a víz kimossa a természetadta síkosító anyagot, ezért kicsit roszogós lesz odabent. Ilyenkor jó megérezni tarkónkon a kerek fejtámla adta hűvös simogatást.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.