A dizájn az dizájn, a tuning az tuning

2008.07.02. 19:02
67 hozzászólás

 

Kivittem Vmax Zsolthoz a netről rendelt Küryakyn tükröket, megbeszéltük az átalakításokat, meg hogy Pufi kutyát mekkora kézitusát követően bírta megnyírni a kozmetikus, és hogy Lacika kutya is egész emberien néz ki újabban, már nem hasonlít olyan zavarba ejtően egy kiszőkített Székhelyi Józsefre.

Szokás szerint ott egy csomó motor, ami a sorára vár, elsőre nem is vettem észre semmit az ezerötös Intruderen. A múltkor erről estem majdnem hanyatt, mert valamiért két ülés van rajta, mármint egymás felett, én meg azt hittem, a felső ülés az kajak, de csak úgy rá van téve.

Most viszont, így világossal megláttam a háttámlát. Észrevettem a feliratot. Gyula!

Mármost vannak jobban hangzó nevek, meg rosszabbul hangzók. A Gyula szép régi, magyar név, bár eredeztetik a latin Juliusból is. Szóval nincs bajom sem a Gyulával, sem a Bélával, Józsit szóba se hoznám, de valahogy ez a keresztnevezés egy járművön nekem kicsit sok. Szépen, varrógéppel kihímezve; Gyula, az a szára jobbra indul, majd lefelé csinál egy furcsa hurkot, mint amikor a gyerekek először próbálják dögössé tenni az aláírásukat.

Gyula! Istenem! Megcsináltad a délutánomat. De mi lehet fölötte az ábra? Én ejtőernyőnek látom, VMax Zsolt rohamsisaknak. De mi lehet alatta az X?