Leülés. Negyedszer

2008.09.29. 12:48
80 hozzászólás

Az ablakon túli pocsék időjárás ne szegje kedvüket, az utcára immáron menetrendszerűen kivonuló balhét keresőktől tartsa távol magát.

Mert ütésszezon ide-oda, az immáron negyedik blogtalálkozót ettől függetlenül megtartjuk.

A móri Belvárosi Vendégház ad ismételten otthont és lehetőséget a leülésre, vitára és a gyomrot görcsbe rántó, könnyes röhögésre. Annak ellenére, hogy emlékeztek ránk tavalyról. Aki már akkor ott volt, tudja, hogy a két- és háromágyas szobák nem óriásiak ugyan, de tiszták és takarosak, saját zuhanyzóval és tévével azok számára, akik nem bírják ki a doboz nélkül.

Természetesen enni-inni bőséggel lehet – elfogadható áron és minőségben – a hotel éttermében, az emeleti „tespedős“ társalgóban pedig hajnalig folyhat a pálinka és az eszmecsere.

A parkoló kapacitása korlátozott ugyan, de nem megoldhatatlan feladat a közelben helyet találni autónak, motornak, traktornak, rotációs kapának.

Mert természetesen bármin is érkezzen, szeretettel várjuk október 25-26-án.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy gond nélkül megférnek itt egymás mellett a „fostalicskák“ és a „hulladékok“ gazdái. Vérestorkú japán egyenrizs, keletnémet papírsárkány, francia csoffadék, olasz rozsdaboglya valamint német dögunalom és amerikai benzintemető mind egy vékonyka metszetét adja mindannak, ami összeköt minket, és ami közös bennünk. Az autók és az autózás szeretete.

Jöjjön bátran! A kommentablakok bajnokai és véreskardú szittyái nem meglepő módon rendre távol maradnak, és tanúsíthatom, hogy mindig egy jó kedélyű, víg társaság verődik össze, rokonlelkek találnak egymásra.

Akit érdekel, hogy (személyes tapasztalat szerint) miért csak összetákolt talmi buborék a Zonda-mítosz, és hogy milyen Gian Paolo Dallarával jóízűen borozgatni az irodájában, az megtudhatja, és ha minden igaz, a Magyar Maserati Club is képviselteti magát egy falatnyi olasz eleganciával.

A vendégház szálláskapacitása természetesen véges, így aki maradna éjszakára, szándékát és az ottalvók számát jelezze mihamarább, itt a kommentablakban vagy privát levélben. Némi „túlnépesedésre“ lehetőséget ugyan kaptunk, de természetesen a szükségágyra kényszerülteknek is ki kell csengetniük az éjszakányi szálláshely árát. Sok jó ember azonban, mint tudjuk, kis helyen is elfér.

Az esti hepaj ára 3500 Ft/fő/éjszaka + 300 Ft idegenforgalmi adó, reggelit + 400 forintért kaphat mindenki. (Legutóbb életeket mentett.)

Sok? Kevés?
Biztosíthatom Önöket, megéri.

Október 25-26, Mór, Belvárosi Vendégház.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok alant.

Maradtam tisztelettel

Vályi István omm