Csoportterápia - már a hétvégén!

2008.10.22. 10:25
148 hozzászólás


A jó előre meghirdetett találkozó ideje elérkezik lassan. Szombat hajnaltól vasárnap akármeddig az autózás betegei veszik birtokba a KertBelvárosi Vendégházat Móron.
Örömmel vettem a jelentkezők aránylag magas számát, majd ahogy egyre csak fogytak a szabad szobák és jöttek az új nevek, kezdtem aggódni. A hely kapacitása véges, úgyhogy megelőlegezve a bizalmat szombatról-vasárnapra lefoglaltam minden szobát.

A korábbi találkozók szervezése során szerzett tapasztalatokból okulva némileg több személyt jelentettem éjszakára, hiszen szinte mindig akadnak olyanok, akiknek sürgős dolga támad, vagy az utolsó pillanatban közbejön valami. Ez teljesen normális dolog, semmi gond nincs ezzel. Ember tervez...

Szabad hely tehát -jelen állás szerint- nincs. Sőt, az is előfordulhat, hogy többen leszünk, ez esetben a felelősség engem terhel és felajánlom alvóhelyemet annak, aki ott maradna. A szálló vezetőségétől ígéretet kaptunk arra, hogy szükség esetén kisegítenek minket pótágyakkal és ha meg tudjuk oldani a látogatók elhelyezését (ami tán nem lesz olyan nagy gond), akkor annyian alhatunk ott, ahányan csak elférünk. Az éjszakai maradásért azonban -természetesen - fizetni ildomos.
Értelemszerűen az is előfordulhat, hogy bőven lesz üres szoba.

Jöjjenek hát bátran, aki korábban érkezik, helyet bizonyosan kap. Aki később, annak majd szorítunk. A kommentablak itt alant csak az Önöké, megerősíthetik vagy visszamondhatják látogatásukat. Kérdés ha van, ide vele.

És persze jöjjenek Önök is, akik ha szombat estéjüket nem is, de napjukat szeretnék egy jó kedélyű, színes és érdekes emberekkel teli társaságban eltölteni. Megéri, garantálom. Tízből tíz pszichiáter ezt ajánlja.