Ka, Ibiza egy trikón

2008.10.29. 16:57
17 hozzászólás


Tegnap este jöttem haza Ibiza szigetéről, ahol bemutatták nekünk az új Ford Kát. Hogy milyennek találtam, a holnap megjelenő cikkben olvashatjátok. Viszont van itt valami, ami nem várhat holnapig:

Ezt a jóféle teniszpólót ajándékba kaptam. XL-es méretű, és most szeretettel felajánlom az éhes hiénáknak. Igazi unikum, hiszen egyszerre két autótípust is sikerült reklámozni vele!

Gratulálok a Ford of Europe péereseinek, hogy ilyen ügyesen odatették a Seat nagy kisautóját is saját kis kisautójuk mellé ugyanarra pólóra. Ibiza és Ka egy reklámpólón, nincs is annál szebb.

Ja, az a szivecskés grafika meg egy tetoválásnak nevezett minta, amit kérésre a Ford felragaszt a Ka tetejére. Ha valakinek megtetszett a ruhadarab, holnap (harmincadikán) hajnali háromkor nézze meg a Kérdést, és adja meg a Választ, aztán jöhet is be érte. (Kérem, kerüljük a tolongást!)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.