2009.01.23. 17:21
64 hozzászólás

„A háborúban minden egyes lépés előzetes ismereteket követel."
Szun-ce

Nem is volt olyan rég, hogy kicsit elméláztunk az Opel Insignia-Buick Regal rokonságon annak a fényében, hogy a tősgyökeres amerikai mennyire függ az óriási kínai piactól. Mióta a szalonokba került a Regal, azóta is figyelemmel kísérjük karrierjét. Igaz, tudatosan nem nyomozunk, de ha véletlenszerűen némi információ-morzsalékra, adatra bukkanunk, akkor eltesszük és ha máshol nem, az örökké parajelenségeket produkáló kávéautomata előtt, két szürcsölés között, témázunk egyet a pár évtizede még elképzelhetetlen helyzetről.
A chinacartimes.com kitűnő forrás, ott találtuk ezt a hamisítatlan bizonyítékát annak, hogy amíg a Buick rajta tartja ujját a kínai ütőéren, addig nagy bajuk nem történhet. Pláne nem akkor, ha sikerül elnyernie a legnagyobb hatalmasság szimpátiáját. És az bizony nem a mindenható pártvezető, hanem a NŐ.
Úgy bizony, a nő, aki öl, pusztít és nyomorba dönt majd a romhalmazon leül, keresztbe dobja lábait és tüzet kér. (R.J. után szabadon)
Mert neki kell az a Buick Regal. A barátjának viszont nem. Erre mit csinál? Nézzék meg.

Ha hihetünk az átírásnak, a gyatra férfiember nem bírta tovább cérnával, és hitelkártyájával rémülten integetve beadta a derekát.
Szun-ce zseni volt, de azt hiszem, ezúttal Rejtőnek adok igazat, hiszen:

Az nevet, aki először üt.