Öreg autót adna el? Itt a segítség!

2009.02.11. 14:08
261 hozzászólás


Kutyavilág-szűk esztendő. A haladás már csak ilyen dolog. Hiába az évek során kidolgozott technológia, a mesteri know-how és rutin.
Bizony, eljön az idő, mikor az öreg motoros is szögre akasztja a sisakot, a mester ujjai közül kifordul a szerszám. A fránya digitális kilométerszámlálók megölik a bizniszt, mechanikus már csak olyan autóban van, amit tekergetni sem érdemes.

A Maniquick ha tudná, körömápoló kis köszörűje-polírozója mekkora autóipari forradalmat hozott, hány és hány használtautó-vásárló arcára varázsolt mosolyt, majd gyűlölettől eltorzult ráncokat.
Szoros az összefonódás. Egyértelmű. Hiszen a nehezen összeszedett pénzért egy szétrohadt guánótelepet vásárlóknál felgyorsult az öregedési folyamat, körmükkel addig kaparták a telepvezető ajtaját, míg csak le nem tört mind, derekuk – az éjszakai út menti szerelés folyományaként - fájdalmasan roppant.

Majd jött a megváltás, a Maniquick gyógyászati-szépészeti arzenálja. A szépség és az autó kéz a kézben. Svájci minőség, magyar lelemény. Múzeumba vele!