Matricát a gyerekre!

2009.03.05. 10:23
28 hozzászólás


Van új a nap alatt. Pedig azt hittem, így 30 évesen láttam már cifra dolgokat. De nem. A babarendszámra nem tudtam felkészülni, mivel a munkahelyi italozás nem engedélyezett, ezért sokkolt.

Nem egész 4000 forintért jó üzlet, 20 országba postáznak. Mellé egy dupla légkürt a Homasitából, spinner dísztárcsa, így cseperedik a leendő trucker vagy tuner.

És ez még semmi, mint megtudhatjuk:

Remek ajándék ez a kis tábla, a babákat egyébként is mindenki megcsodálja és amikor a "rendszámát" is látják a rokonok, barátok, járókelõk a legtöbben mosolyogni kezdenek.

Igen. Úgy van. Mosolyognak.

A babarendszám elsősorban babakocsikra készül (vagy tetszés szerinti otthoni használatra), de ezt szigorúan tilos gépjárműben a vezetést zavaró vagy az eredetivel rendszámmal összekeverhető helyen használni! Ezenkívűl természetesen otthon, irodában és egyéb helyen is kirakható!

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a babarendszám nem használható közúti forgalomban, a valódi rendszámtábla helyett alkalmazva! Aki a valódi rendszámtábla helyett használja a babarendszámot, az "Egyedi azonosító jel meghamisítása" bűntettét követi el, amelyről az 1978. évi IV. törvény, vagyis a BTK 277/A. § (1) rendelkezik és 3 ill. 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő!

Nagy ötlet. Azt hiszem, nyitok egy műhelyt, ahol babakocsik műszaki átvizsgálását vállalom majd, persze stemplivel, lehúzással, okosba', ahogy illik. A gyerekek homlokára ragasztható zöld matrica még szabad. Valaki?