2009.03.13. 21:01
49 hozzászólás


El-eltűnik egy kis időre a blogról, de a felszín alatt ott lapul, pulzál a V12-es. Úgy tűnik, a Lamborghinit eddig elkerüli a válság, Genfben bemutatták a Murciélago SV-t.
Az SV a Superveloce (szupergyors-ként fordítható) rövidítése, jellemzően az erősebb, még durvább típusváltozatot jelöli.

Akinek kevés az LP640 ereje és brutalitása, az megkaphatja az LP670-4SV-t. Rutinosok tudják, hogy a szám a lóerőt jelenti. Nem is kell ragozni tovább, nehéz elképzelni, meghatározó élmény lehet egy ilyen koporsót rendeltetésszerűen terelni.
Samuel Hübinette neve keveseknek cseng ismerősen, pedig az Őrült Svéd-ként emlegetett, 36 éves úriember kétszeres Formula Drift bajnok és hollywoodi kaszkadőr. Jokkmokk-ban született és nyolc évesen már keresztben autózott apja dízel fekvőlámpásával. Ma már a Mopar által szponzorált profi, 850 lóerős Viper SRT-jét idén egy Chargerre cserélte.
Második bajnoki címét pedig így ünnepelte, érdemes megvárni az interjú végét:

Na de mi köze a Lamborghinihez? Csupán annyi, hogy a következő reklámvideóban ő vezette a vadonatúj Murciélago SV-t. Könnyed flasztertépés, égszakadás-földindulás, ennél egyszerűbb és mégis hatásos reklámot nehéz lenne kitalálni. És nincs is értelme. A Murciélago SV magáért beszél. Jó szórakozást!