2009.04.15. 14:08
28 hozzászólás


Úgy tűnik, végre ténylegesen beköszöntött a jó idő. A tavaszi nagy rajzáskor nem csak a motorosok és bringások, hanem az autósok is mozgolódnak, egyik találkozó követi a másikat, kisebb-nagyobb sikerrel, összeröffennek a cimborák egy kis tárcsáshúsra, hideg sörre.
Mi is beálltunk a sorba, igaz, nem kevés eseménnyel ütköztetjük saját hepajunkat, de teret adunk a többieknek is, mégha ezzel talán picit magunk alatt is vágjuk a fát.
Az Alfát azonban szeretjük, ezért is üzenjük minden jóérzésű, sportos szívnek, hogy a hétvégén az Alfa Amore csapat ismét megtartja éves összeröffenését, az AlfaCityt.
A "nagy" könnyen jelenthet gigantikust is, hiszen Guiness rekordot akarnak dönteni és a világ legnagyobb Alfa Romeo-találkozója címet megkapni. Jó eséllyel pályáznak az elismerésre, hiszen ezidáig több, mint 650 Alfa jelentkezett be.
Ha ideje van és érdekli, miért is legendás a név, akkor ne hagyja ki. Monostori Erőd, Komárom, április 18.

Készítettek is egy remek promóvideót. Csajokkal és egy MiTo-val. Ami minden bizonnyal egy remek autó (majd meglátjuk hamarosan), de biztos vagyok benne, nem volt egyszerű döntés, hogy ő kapja a főszerepet.
Alfára fel!


Hogy addig legyen mivel elütni az időt, íme egy kis hajtogatós. (katt)