2009.07.25. 17:44
302 hozzászólás

Drága Olvasónk!

Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar.

A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű facelift történt: egyszerűbb lett a kezelhetőség, jobb az átláthatóság, hasznosabbak a kapcsolódók, több a kép és a videó. Magyarán minden új, az is, amit a kedves olvasó nem lát.

Ezúton áldassék érte a TMK, az Index tervező és kivitelező csapata neve.

Igyekeztünk olyan címlapot kitalálni, ahol nem csak az aznapi anyagok látszanak, és a korábbiak örökké a süllyesztőben, csak a megszállottak számára elérhetők.

A tesztekben és hírekben szerettünk volna relevánsabb kapcsolódó anyagokat kínálni, hiszen aki a Suzuki Swiftről olvas, nem a V6-os Grand Vitara érdekli, hanem a Honda Jazz, a Skoda Fabia és versenytársik.

Az adatoknál kezelhetőbb lett a felület, sokrétűbb a keresés - ez persze a mi munkánkat is könnyíti, de elsősorban azoknak mutat megoldást, akik vacillálnak két típus között, és egymás mellé kívánják rendelni a száraz adatokat, az autókról írott és forgatott tartalmat valamint a Népítéletek átlagait, vagy egyszerűen érdeklik az autók.

Végre értelmes a tesztek archívuma, kezelhetőbb a Népítélet, keletkeztek jobban összeválogatott rovatoldalak (pl:http://totalcar.hu/magazin) és márkaoldalak (pl: http://totalcar.hu/suzuki).

Integráltuk a Népítélet és Totalcar csillagos értékelését nagyjából mindenüvé, ahol egy autó felbukkan.

Tessék észrevenni a címlap alján lévő óriási médialepedőt, ahol az eddig készült TV-adások és netre forgatott Totacar saját videók mellett, szívszaggatóan gyönyörű és addiktív képeket nézegethetnek - ráadásul ingyen.

Ugyan nem szeretnénk, de az átállási időszakban bárhol előfordulhatnak nem működő, döglött linkek, önállósodhat egy legördülő menü, széteshet az oldal. Ha ilyet lát és tapasztal, kommenteljen bátran, írja meg, hol látta, mit csinált, milyen böngészőt használt.

Nem ömlengünk tovább, tessék klikkolni.

Szeretettel, a Szerkesztőség