Köze van Schumacherhez? Add el!

2009.08.04. 13:03
63 hozzászólás

Michael Schneider csak egy kombi Mercedest akart. Két éve hozzá is jutott a kereskedésben ehhez a sötétkék szürkésfekete 320 TE-hez. Akkor még nem is érdekelte különösebben az autó előélete, talán ez érthető is egy olyan országban, ahol nem kell zsáknyi szerencse ahhoz, hogy tisztességes használtautóhoz jusson az ember.

Most azonban, hogy-hogy nem, a papírokba belenézve látta, hogy a kombi első tulajdonosa a kerpeni Michael Schumacher Motorsport GmbH volt. A ma már 40 éves, hétszeres világbajnok 1992 december 7.-én lett a jármű tulajdonosa, akkor még újoncként a Benetton színeiben versenyzett (mellesleg Briatore éppen tegnap rúgta ki Nelsinhót).

Mercedes-320-TE-Michael-Schumacher-Versteigerung-13018422  MBQF-
 

Schneider úr előtt felcsillant a Nagy Üzlet ígérete, így azonnal elárverezné a VIP-kombit. Kerek 40 ezer eurót remél érte, még 12 napig bárki rákínálhat ezen a linken. Jelenleg 2511 eurón áll a licit, ami a mélyen a pöpec állapotú 320TE-k ára alatt van.

Önök szerint lesz ember, aki 40 ezret fizet egy autóért melyből már hosszú évekkel ezelőtt elillant a Schumacher-galamb utolsó molekulája is?

Bónusz: Nem mondom, sosem zártam szívembe Michael Schumachert, de mindig is tiszteltem elért eredményei és tudása miatt. Sőt, mi több, mikor megtudtam, hogy a szezon végéig átveszi Massa helyét, örültem is. Persze nem biztos, hogy ne lehetne belekötni az engedélyen felüli tesztekbe, meg vagyok győződve róla, hogy a következő futamon kommentátoraink kellő sikoltozás közepette mesélik majd el, mi zajlott a színfalak mögött, de mi figyeljünk csak a piros hármasra, ahogy az egész világ is. 

Szinte látni vélem, hogyan remeg várakozóan a Formula-1 kissé laposodó bugyellárisa.