Új M3-as BMW 24 ezerért

2009.09.18. 12:09
25 hozzászólás

Először azt hittük, a Kész átverés show német verziójának recsegő humorú stábja is forgat a szalon területén. A Sixt standján álldogáló hófehér (kivételesen nem bántuk, gyönyörű fekete volt a felnije) BMW M3-as oldalára azt írták, hogy "egy napra az öné lehet 89 euróért". Az testvérek között nagyjából 24 ezer forint - ennyiért Skoda Octavia kombit sem lehet bérelni, nem egy több mint 400 lóerős sportkocsit. Muszáj volt megkérdezni, hol a csalás, mit rejt az apró betű.

Akkor lássuk: az akció csak a frankfurti szalon ideje alatt érvényes, az ár csak akkor ennyi, ha egy városbéli Sixt szalonban vesszük át a kocsit, a reptéren 106 eurót kell kicsengetni. Csak 25 évesnél idősebb bérlők, csak három évesnél régebbi jogosítvánnyal vehetik igénybe a szolgáltatást, ami 24 órára szól, és 500 kilométernyi autózás lehetőségét tartalmazza.

Plusz költség – az üzemanyagot leszámítva - nincs. Viszont a tarifa csak munkanapokra érvényes, a hétvégén drágább a hátsókerekes bajor. Hát nem csodás? Két - na jó, három - tankolás áráért egy napra a miénk lehet egy új M3-as. Aki arra jár, ki ne hagyja!