Idióta + hó = SUXX

2009.12.19. 17:56
953 hozzászólás

Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót az ablakon, SandsHUN felhasználó műve a Youtubeon.

Tessék csak megfigyelni, akinek van téli gumija, az tud haladni, akinek nincs, az emberek tucatjait tartja fel a saját lustaságával, fukarságával. Tényleg magyarázza el valaki, hogy el alsó hangon ötmilliós kocsi megvételekor miért nem telik valakinek téli gumira? Nekem a 200 ezer forintos vackaimon is szokott lenni. Ezúton köszönöm minden kedves autóstársamnak a téli gumi használatát, aki meg nem tette fel és mégis közlekedik, az nézzen a tükörbe, és köpjön egy nagyot. A kommentablak nyitva áll.

Derűs ünnepi készülődést kívánok!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.