Hangemberek, hiénázzatok!

2010.02.20. 12:00
414 hozzászólás

A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság.
Három csomagunk van, három nyertesünk lesz.
De vajon kik lesznek azok?

Kétségkívül vérbeli autóbuzik, akik a visszapillantó nyeléről is felismerik a Barkast, akik egy kerékcsavarból elmondják a Porsche márkatörténelmét. De leginkább azok, akik felismerik, mely öt autótípus hangja hallani alant.

  • 1. hang
  • 2. hang
  • 3. hang
  • 4. hang
  • 5. hang



A pontos megfejtés persze nem egy esetben lehetetlen, hiszen több típusban is előfordul ugyanaz a motor, ilyen esetben bármelyiket elfogadjuk helyes megfejtésnek (pl. ugyanaz az 1.8 TFSI motor több VW Gruppe autóban is előfordul). Sőt, - mivel a feladvány nem könnyű -, ha hosszú idő után sem érkezik öt pontos válasz, akkor azok nyernek, akik a legtöbb helyes tippet adták. A sorrendet, és a márka-típus-megjelölést szigorúan tartsák be.

Kis segítséget persze adunk: a hangokat én, Csikós és Winkler válogattuk össze, de ne hagyják magukat átverni. Az ötből kettő tényleg nehéz, de bízunk az olvasóban, ennél cifrább feladatokat is megoldottak már. A Valvoline Hiéna szerda 12.00-ig tart.