Valamikor nagyon-nagyon régen...

2010.02.26. 13:00
55 hozzászólás

...amikor még a világot a dupla Solex-, Weber- és Dell'orto karburátorok uralták és a felkelő nap fénye a trombita-kipufogókon kicsurranó benzincseppeken és a krómon csillant meg, ott, valahol a sperrdifi-hosszú négyes váltó hegygerincen túl, volt valaha egy verseny.

Egy 24 órás verseny, 39 évvel ezelőtt. Az öreg iskola szerint rommá tuningolt BMW-k, Caprik, Mustangok, Chevyk, Opel Commodore-ok, Alfa GTA-k és AZ AMG Mercedes. Egy pályán, ahol van egy hely, melyet csak a legbátrabbak tolnak át tőgázon. Ahol a nyolcvan indulóból 18 ér célba.

Eau Rouge. Keresztben, mindennel, ami mára szent, gyönyörűséges és sérthetetlen. Tekerjék fel a hangerőt, tegyék fel a fejhallgatót. Ha nyáron nem jutunk ki a Targa Florióra, ledöföm magam. És valószínűleg Csikós is...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.