A kiállítás rokonszenves ökörsége

2010.03.20. 14:23
55 hozzászólás

Az ember egy ilyen rendezvénytől nem vár értelmes dolgokat – a Tuning Show-t nem azért szeretjük. Hanem az olyasmikért, mint ez itt. A TDB “turbo diesel lefújó szelep” magyar találmány és gyártmány, és tökéletesen, valamint megejtően naprakészen illik abba a trendbe, amit a Mini Sounddsesign-ja és a szivargyújtóba dugható V8-hang emulátor kezdett. Az ötletes készülék segítségével a gazdaságos, de unalmas dízelek gazdái is adrenalinhoz juthatnak a nehéz napokon.

Sssssh! Ssssssh!

P1050493

Az égvilágon semmi értelme nincs, hiszen dízel autóban nincs pillangószelep és torlódó levegő, ez is csak elektromos úton tüsszög. Két villanydrót jön csak ki belőle, de kit érdekel?! Létezett már korábban hasonló, de az igazi benzines lefújószelepet alkalmazott a fékvákuum segítségével, lényegesen drágábban.

P1050494

35 ezer forint a kiskereskedelmi ára – ha nem biztosítottam volna be magamat csábítás ellen kizárólag benzines járművekkel, erős lenne a kísértés.

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.