Forog a kompresszor

2010.03.21. 09:47
12 hozzászólás

 

Nem csak a sztárolt matt fekete Golf, ami már nem is matt fekete, épül élőben a Tuning Show-n, mint kiderült - sőt. Van egy kicsi, eldugott, ámde annál emberközelibb, kordon nélküli stand, ahol egy sárga E30-as BMW-re készít airbrush mintákat Luzsányi Kornélia, aki már több mint 15 éve fest mindenféle autókat, motorokat.

Galéria nyílik a képre kattintva
Nagy a jövés-menés. Van, aki Zsiguli tankfedelet hoz, hogy a művésznő fújjon már rá egy emblémát, más Honda alkatrészeket cipel oda hasonló célból, közben mégis jut idő mindenkivel egy-két szót váltani. Kellemes kis sarok a sok dübörgő mélyláda között, és halad is a munka, nyúlnak a lángnyelvek a BMW-n, miközben halkan zúg a festékszóró kompresszora.
Nem ez az első alkalom, hogy Kornélia kiállításon dolgozik élőben egy munkán, ami meg is látszik – nem nagyon zavarja, hogy nyüzsögnek körülötte. Ott van mellette a Yamaha, amit májusban fújt a robogó-kiállításon, a képen a tulajdonosával együtt. De inkább a leragasztgatott BMW-t nézegeti mindenki – jé, ez is itt készül, élőben? 

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.