2010.07.29. 19:33
343 hozzászólás


- Oh, wie typisch!
- mondaná a német, de mondja sajna a hazai autós is. Pedig csak egy a sok közül ez a valaha volt szép, elegáns és prémium A6-os. Széthajtották-ütötték, körbetörték, majd a lízingcék visszavette és nyilvános árverésre bocsátotta. Tessék, nézzék csak meg ezt a pdf-et, amihez bárki hozzáférhetett anno. A szakértői vélemény elég lesújtó és inkább a tulajdonosról mond sokat, mintsem szegény autóról. Nem működő ABS, hiányzó tartozékok, 900 mikron körüli fényezés, világító visszajelzők, szervizkönyv nuku... Roller kell az ilyennek, nem autó. 201 ezer kőkemény kilométer lehet a háta mögött a 250 lóerős Audinak. Menyit érhet? Másfél milliót? Annyit sem?

Fenéket. Ezer híján négymillió forintot. Legalábbis ezen hirdetés szerint. (Katt!)

Az árverésből, útban a telephely felé minden bizonnyal beleesett a jól ismert Lourdes-i Gyógyító Féreglyukba, melyből megfiatalodva, hibamentesen került ki, ráadásul az a fránya szervízkönyv is csak meglett a csomagtartóban, az emelő hűlt helyén. A többit mondani sem kell, találja meg a 47 eltérést című játékunkban ön csak nyerhet, elég összevetni az eredeti, szakértői véleményt a hirdetéssel.

Vannak még csodák. Ez az autó nem az. Ez átverés.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.