A Karácsonyi Hiéna újra lecsap!

2010.12.09. 18:04
53 hozzászólás

Igen, újra itt van a Mester. A hihetetlen harapásáról és szívósságáról ismert vadállat, amelyik tavaly ilyenkor úgy söpört végig a hazai interneten, mint megvadult gnúcsorda a szavannán. Nyomában füstölgő blog.hu szerverek, billentyűzetet püfölő idegroncsok és eufóriában úszó nyertesek maradtak. Mindent felperzselt, mindent vitt. A zabolázhatatlan gyűjtés nagymestere, az utolsó véres cafatig küzdő, a megismételhetetlen Mohó Hiéna!

Egész évben keményen dolgozott, mindent vitt, amit lehetett, ráadásul mostanra remek partnerekre talált ebben. Nekik - és persze a Hiéna kitartó munkájának - köszönhetően, most csaknem nyolcvan, jobbnál-jobb konc vár azokra, akik nem restek és szombat reggel nyolctól (december 11.) vadászatra indulnak a Totalcar és a Belsőség óriási állatparkjában.

A nyereményeket természetesen ezúttal is postázzuk majd hogy a karácsonyi fa alatt ott lehessenek, illetve személyesen is átvehetitek a gépházban. Az átvétel határideje 2011 január 31.

A Hiéna legyen veletek!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.