Csinos csaj Csikóst csókolgat

2011.01.28. 12:29
74 hozzászólás


Finom és mérhetetlenül csinos hölgy libbent be az ajtón, kezében egy tortával. Mondanom sem kell, hogy azonnal fókuszáltunk, kicsit tán bambán is néztünk, mert egyre inkább felénk tartott. Egy tortával? Ilyenkor? Mi van?

- Sziasztok, Csikós Zsoltot keresem... – forrázott le minket azonnal, Csikós pedig, ha lehet, még mélyebbre csúszott székében. Rosszat sejtett. Pedig nem, sőt.

P1030814

Mint kiderült, annak kapcsán lepte meg a Mercedes-Benz Csikóst egy jópofa csokiSacher-tortával, hogy holnap 125 éves maga az automobil. Természetesen tudtunk róla, sőt, egy remek cikkünk is készül a témával kapcsolatban, de nem feltételeztük, hogy a temérdek Mercedes-sztori és a hektónyi szívás, ugyanakkor zsáknyi boldogság, amit Csikós a márkával kapcsolatban megélt, ennyire bevonult a köztudatba.

Mindenesetre nagyon kellemes meglepetés volt, Csikós zavarában majdnem elfelejtette a köszönöm-puszit, de azért látszott rajta, hogy lelke mélyén örül.

Csendes, meghitt megemlékezés az évfordulóról

A torta pedig finom, kollektíven végeztük ki. Az influenzajárvány jóvoltából jutott az Indexnek, sőt az Indavideónak is. Emlékezünk, Benz úr.