Akartok egy kis vényóc?

2011.03.18. 14:28
114 hozzászólás


Az 1995-ben alapított Kirkham Motorsport egyszerű alapelvet követ: a világ legjobb Cobra-replikáit akarják építeni. Nem tudom, mennyire járatosak önök a Cobra-replika bizniszben, de ha nem tévedek, ez többé-kevésbé sikerül is nekik. Az alumínium-karosszériás 427-es, vagy akár a Coupé is csodaszépek és lényegében hibátlanok.

Ez a kis oktatófilm pedig megmutatja, hogyan lesz az egyszerű alumínium-tömbből Kirkham-motor. Azt hiszem, kijár a tisztelet annak, aki képes ezt így felprogramozni (illetve minden, profi CNC-snek). Vigyázat, videó csak erős idegzetűeknek!

Azt hiszem, ha végignézik a képeket, akkor talán önök is egyetértenek velem és Csikóssal, hogy az AC Ace-forma kortalan, klasszikus és arányaiban tökéletes. Ez maga A brit roadster. Az amerikai izom pedig még rátesz egy lapáttal.

03

És amiért egy kicsi keserű epét nyelünk vissza, az a tény, hogy odakint 12 millió forintba kerül egy új Kirkham 427-es. Ez:

Kéne hát.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.