A legsúlyosabb zúzás - Nyertesek!

2011.04.06. 12:09
84 hozzászólás


A sok tingli-tangli, könnyed kis téma és jópofizás után - úgy érezzük - itt az ideje valami igazán ütősnek és keménynek. Az autózás és a zene kapcsolata ugyan már akkor megszületett, amikor Bertha Benz fütyörészve pöfögött ki első útjára a Patentwagennel, mintegy 113 évvel ezelőtt, azóta azonban sok minden megváltozott.

Poland 5

A manapság virágzó drift- és tuningszcéna a high-tech cuccok, makettszerű csajok és a jellemzően tufa-beat vagy hip-hop alapokra épülő ritmusokkal hódít. A xenonok kékes derengésén, a színes gumifüstön és lefújószelep-tüsszögésen túl azonban létezik egy ténylegesen kemény világ. A harsány motorbőgés, feszes riffek és az acél birodalma, ahol kákabelű Justin Biebert és Fluor Tomit esznek reggelire a srácok, ahol az ütemet nem a szoftver, hanem a dupla lábgép adja és a hangszer nem csak díszlet.

STU 2009-02-24 5264

Kerry King, Tom Araya, Jeff Hanneman és Dave Lombardo, ők a legendás és kőkemény Slayer, akik 1981-ben kezdték a zúzást és 2002-óta - amióta Lombardo visszatért hozzájuk - jobbak, mint valaha. A thrash-metal prófétái, akik felett nem járt el az idő és soha nem hatott rájuk semmiféle divat: a Slayer volt, van és lesz.

Méghozzá április 8.-án a Budapest Sportarénában, ráadásul régi spanjaikkal, a Megadeth-tel, akik ugyanúgy a fémzene megkerülhetetlen óriásainak számítanak.

Mivel tudjuk, hogy olvasóink között is akadnak szép számmal zenerajongók, így megadjuk nekik az esélyt, hogy nyolcadikán ott lehessenek az év koncertjén. A Live Nation 3 darab kétszemélyes jegyet ajánlott fel azon szerencsés Totalcar/Belsőség olvasóknak, akik az alábbi kérdésekre a megfelelő válaszokat adják és azokat erre az e-mailcímre április 5.-én éjfélig beküldik. A három, kisorsolt szerencsés másodmagával aztán személyesen is letolhat egy sört a bandával. Egy próbálkozás mindenképpen megér, az egyszemélyes belépő 14 ropi.

Mi ott leszünk pénteken, ez biztos. A három szerencsést értesítik és mi is kibiggyesszük a nevüket itt. Rock'n Roll!

A kérdések:

Hogy hívják a Slayer énekesét?
1. Tom Araya
2. James Hetfield
3. Dave Mustaine

Mi a turné neve?
1. Sonicsphere
2. Carnage Tour
3. Slayer 2011

Melyik legendás metál csapattal együtt lép fel a Slayer április 8-án a Budapest Sportarénában?
1. Metallica
2. Anthrax
3. Megadeth

Hopp, megérkezett a három szerencsés neve a nagy jegyőrlőből, íme:
Hetényi Tibor Hetye
Bogár Klára
Bodó Áron

Természetesen gratulálunk és egyben köszönjük mindenkinek a részvételt. Jól sikerült a játék, így a jövőben bizonyosan lesz még ilyen. A nyerteseket e-mailben értesítették.