Gyere velünk versenyezni!

2011.06.14. 16:29
62 hozzászólás

A hazai WTCC-hétvége óta tudjuk: a versenycsapat boxánál nincs jobb hely egy ilyen futamon. Több, mint 60 ezren drukkolták végig a vasárnapi futamokat, ordították rekedtre magukat, menesztették mennybe a magyar fiút. Felemelő érzés volt mindenki számára, és nem csak a lelátókon. Norbi édesanyjának szemében is megjelentek a könnyek, amikor több tízezernyi torok üvöltötte fia nevét. Tessék, ilyen volt odabentről:

DSC 0451

Nagy dolog volt ez, aki ott volt, tudja. És majd megtudjátok, milyen volt mindez odabentről, ha elkészül dokumentumfilmünk. De ehhez idő kell, márpedig verseny lesz e hétvégén is. Ha mindig is szeretted volna tudni, hogyan néznek ki odabentről a dolgok, vagy szimplán csak ott szeretnél lenni, igazi drukkerként végigizgulni az egész napot, dumálni egy jót Norbival, tolni egy sült kolbászt és egy jó sört, akkor játssz most!

A Dension jóvoltából öt darab VIP paddock-jegyet adunk annak az öt olvasónak, akik először helyesen válaszolnak a furmányos kérdésekre. A Zengő Dension Team pedig nem gördített akadályt annak útjába, hogy ott lehessünk velük, ha kell.

Az utazás miatt sem kell túlzottan aggódni: a sofőr én leszek, remek kisbuszunkba pedig kényelmesen elfér az öt szerencsés, tokkal-vonóval. Indulás Budapestről, a Flórián-téri szerkesztőségből vasárnap reggel fél hatkor, majd a következő útvonalon haladva érkezés Brünnbe, kábé kilenckor. Remek helyszín, csodálatos hangulat, mindenkinek érdemes legalább egyszer elmenni:


Nagyobb térképre váltás

Naná, hogy ha valamelyik nyertes útközben szállna be, akkor megoldjuk azt is. A játék értelemszerűen addig tart, amíg meg nem érkezik az első öt helyes válasz. Na gyerünk!

(A nyerteseket e-mailben értesítjük!)

Kérdések:
1. Mi a Dension Car Dock?
2. Hányadik helyezett a magyar App Store-ban a Dension Car Dock Mode ingyenes alkalmazás?
3. Hogyan lehetséges, hogy az Iphone hangját ( beszéd, zene, app.audio) bármely autóban lehet hallgatni?
4. Milyen iPhone-okkal működik a készülék?