Halál a macskákra!

2011.08.27. 17:30
650 hozzászólás

5

Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom, egyébként meg Staffordshire Terrier, ami azért mégiscsak okot adna némi elővigyázatosságra. A macskák azonban nyilvánvalóan tájékozatlanok a kutyafajtákat illetően, ugyanis rendszeresen összejárkálják a kocsim tetejét és ablakait kicsiny, sáros tappancsnyomokat hagyva maguk után.

2

Ami azonban ennél is rosszabb, hogy a macskák rendszeresen a kertben végzik el a dolgukat, a szart pedig a kutyák felzabálják, aztán boldogan belekenik a gatyámba/trikómba/kocsimba stb. Tanácstalan vagyok. Ha két ilyen kutya kevés ahhoz, hogy távol tartsa a macskákat a kertből, akkor mi a fenét csináljak? Vegyek egy medvét? Amúgy minden tiszteletem a cicáké, ha nem arról lenne szó, hogy összeszarják a kertet, még csodálnám is őket rátermettségükért, így azonban csak a francba kívánom őket, pedig egyébként szeretem az állatokat. Mit tegyek?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.