Ezt ne hagyjátok ki!

2011.09.08. 10:56
18 hozzászólás

Jaj, de jó, jaj, de jó, itt ugrálunk és izgulunk örömünkben, hiszen már jövő hét szombaton ismét korabeli puccba vágjuk magunkat és a családot. A Velodrom Millenáris betonján már másodszor rendezik meg azt a találkozót, amire sosem gondoltuk volna, hogy lesz itthon kellő felvevőkészség. Ilyen volt idén az első:

Jövő szombaton (szeptember 17.) biztosan ott fogunk toporogni a régirégi katlanban, már vadásszuk a göncöt, láncos zsebórát és kalapokat. Ezer forint a beugró, ha kellőképpen jól összeállítottuk a szerelést, anélkül 2500 de nem hinném, hogy bárki is megkockáztatja a seggközépig tolt zsebes gatyát. Fluor Tominak öltözve ő fogja magát hülyén érezni, nem érdemes.

Érdemes viszont eljönni, mert garantáljuk, hogy ilyen hangulatos, nyugodt és látványos rendezvényből nagyon kevés van idehaza, hagyja meglepni magát.

Ha netán érdekes járművel nevezne, azt megteheti itt, a feltételek egyszerűek:

Háború előtti autók, motorok, kerékpárok vezetői és statikus részvevők (akik nem vesznek, vagy nem vehetnek részt a körözésben) nem fizetnek.
Háború utáni motorok, kerékpárok és háromkerekűek vezetői számára 1000,-Ft a nevezési díj
Háború utáni autók számára 7000,- Ft a nevezési díj.
Háború utáni autók számára statikus részvevőként 1000,-Ft/1 fő a részvétel (aki nem vesz, vagy nem vehet részt a körözésben)
16 év alatt és 65 év felett ingyenes a látogatás. A korhatárok betartását diák-, illetve személyi igazolvánnyal kérjük igazolni.

velodrom 073


És ha úgy gondolják, hogy ez reklám, teljes mértékben igazuk van. Az. A jó dolgokat nem illik a szőnyeg alá seperni.