Az úgy történt, hogy...

2011.10.17. 16:00
78 hozzászólás


...a Mercedes-Benz Magyarország meghívott minket egy bemutatóra. Mivel csak a közeli Bécs volt a cél, így az újságíró-hordát kisbusszal vitték ki a tetthelyre. Ez idáig rendben is van.

Egy nappal az indulás előtt - késő délután - kaptunk egy e-mailt, melyben közölték, hogy válaszoljunk arra a levélre, ha olvastuk, mivel fontos: az indulás nem a Mercedes Kárpát-utcai főhadiszállásáról lesz, hanem a Pappas Auto-tól. Logikus, hiszen a Kárpát-utcában nincs hol parkolni.

Nem biztos, hogy az e-mail erre a tökéletes megoldás, hiszen könnyen előfordulhat, hogy valaki már aznap nem olvassa leveleit, de mindegy.

Szerencsére mindenki rendben megérkezett, leparkolta teszt- vagy saját autóját a Pappas előtti parkolóba és nagy boldogságban elutaztunk.

Másnap, mire visszaértünk, az alábbi cetlit találtuk az ablaktörlők alá tűzve:

DSC 7611

Nos, igen, a Mercedes-Benz Magyarország és a márka legnagyobb hazai importőre közötti kapcsolat hírhedten rossz. De hogy ennyit nem lehet előre kommunikálni... Jót nevettünk mind a tízen és cetlijeinket lobogtatva örültünk, hogy a Pappas Auto nem vitte el telephelyére az autóinkat.

Arra a telephelyre, amelyik előtt parkoltunk.