Nyerjen orosz lézerdrájvot!

2011.10.20. 06:00
32 hozzászólás

DSC 0097

Talán emlékeznek még a ë-auto (ejtsd: jo-auto) frankfurti standjára, ahol a két zavarba ejtő prototípus megtekintése jutalmaként elhozhattuk az autószalon vitán kívül ultimate ajándéktárgyát, a golyóstollba integrált lézerpointer-pendrive kombót. Már a sajtószobában, ahol először szemügyre vettem, hogy megihlessen a posztíráshoz, egyértelmű volt: hiénakonc lesz belőle.

Aztán amikor simára kopott cipőtalppal, túlcsordulásig telítődött receptorokkal összepakoltunk, Dani tette el a kis fémdobozt, mivel ő autóval jött haza. Majd az elmúlt hetekben laptopalátétnek használta a szerkesztőségben, én meg teljesen megfeledkeztem róla, amíg egyszer csak meg nem lengette, tudom-e még azonosítani a tárgyat. Jóhogy, épp ideje kihiénázni!

DSC 0091

Ismerjük meg a szóban forgó tárgyat. Egy nagyjából másfél centi átmérőjű, közepesen ízléstelen, bumfordi fekete golyóstoll, gyanúsan nehéz felsőrésszel. Itt található ugyanis a piros lézer, amivel két méter távolságból akár sonkát is szeletelhetünk - gondoltam először, amikor a kezembe vettem, a valóságban viszont úgy öt méterig látható a fénypont.

DSC 0094

A toll feketén fog, ez biztos, a pendrive mérete és tartalma viszont bizonytalan. Elnézve a készülék minőségét, attól tartottam, ha bedugom a szerkesztőségi gépbe, másodperceken belül lyukat éget a Totalcar az internetbe, amin keresztül már csak integethetünk egymásnak, egyre távolodva. Vagyis a kalandvágyó hiénára bízom, derítse majd ki, mi van rajta - ha feltétlenül tudni szeretné.

A kultusztárgyat szokás szerint egy posztban feltett kérdés gyors és pontos megválaszolásával lehet megnyerni. Vagyis ha szeretné megkaparintani a feltörekvő orosz autóipar reklámajándékát, Indára belépve figyelje a Belsőség RSS-ét, majd kommentelje be a választ a feltett kérdésre. A poszt valamikor a mai nap folyamán fog élesedni, bezárólag éjfélig.