Olyan nincs, hogy nem hangszóró

2011.11.08. 16:02
27 hozzászólás

DSC 0001

Gondolkodtak már azon, vajon hogyan szól egy görögdinnye? Vagy egy nagyköbcentis női mell? És egy kisköbcentis? A műanyag lavór vagy a kerti asztal lapja? Az ablaküveg?
Csupa-csupa fontos és örök kérdés. A jó hír az, hogy kis szerencsével ez az - emberi tudás közepén terjeszkedő - fekete folt is eltűnik.

DSC 0005

Mert mai, Zajos Hiénánk nyereménye nem más, mint a méltán elhíresült TuneBug, a szögegyszerű elvet használó, ám annál nagyobb sikernek örvendő felület-hangszóró. Kicsi, kompakt, ám meglepően súlyos, fémből készült darab, ennek köszönhetően ígéretesen strapabírónak is tűnik. Egy darab szabvány, 3,5 milliméteres jack-aljzaton keresztül tölthető (USB-portról) és ezen keresztül kapja a jelet is.

Elterjedt felhasználási módja a bukósisakra rögzítés, de természetesen a magyar találékonyságnak nyomába sem érhetnek, hiszen kellő méretű homloküregre helyezve is mély, telt basszusokat érhetünk el és végre hasznát vehetjük üresfejű barátainknak is, amolyan mélynyomóként.

A feladat nem lesz egyszerű, a TuneBug kereskedelmi ára 11+ ezer forint, ezért már érdemes egy kis kreativitást vinni a dologba. Holnap reggel hétkor megtudják, mit kell érte tenni.

DSC 0006