Dödzs B-series vs Mercedes Sprinter mentő, Krejzler Thema

2011.11.27. 22:45
91 hozzászólás

Habkönnyű nyári közszolgálat – küldj két infantilis majmot gyermekmentőt tesztelni, hogy kiderüljön: hiába a technikai fejlődés, az emberiség nem lett okosabb az évtizedek alatt, csak a géppark. De az mennyivel! Szegény-szegény Dodge, végtelenül aranyos jármű, de egy szörnyen roskatag bácsi szunyókál a lemezei alatt. Hanem viszont a Sprinter, az tényleg olyan, mint az űrsikló szirénával.

Pista szépen körbenézte a Lanciát, én arra tippelnék, hogy ez is egy olyan autó lesz, aminek a karrierje 5 éves korában kezdődik majd, használtan.

Majka és Kökény Attila gymkhanája szolgáljon mindenkinek elrettentő tanulságul. Van olyan, hogy valaki vadul vezet, gyorsan és rosszul. A srácok javára írandó a kendőzetlen őszinteség, de azért szívünk szerint mindkettőt bezártuk volna egy bentlakásos sofőrképzőbe pár hétre, ahol egymás slágereivel kínozhatták volna a másikat a pihenés hosszú órái alatt.

Jövő héten megint gyorsan megyünk: hülyegyerek-különkiadás jön Cooper S-sel, DS3 Racing-gel, Type R-rel. Addig kellemes munkahetet, én elhúztam Japánba a Csikóssal. Majd jelentkezünk.

 

Előző adásaink:

Két francia esete a nemzetgazdasággal – Fluence, Avantime, Volt – tctv3 6. adás

Új magyar Mercedes B, Range Rover Evoque – tctcv3. 5. adás

Egy Charger, egy Zafira és egy magányos majom a McLarennél – tctcv3. 4. adás

Úgynevezett létező autók 2 millióért + autóversenyzők – tctv3 3. adás

BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás

Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW – tctv3 1. adás