Maximális hiéna, minimális sütés

2012.05.15. 13:05
22 hozzászólás


Az idei év kétségkívül legkomolyabb szervezést- és anyagi ráfordítást igénylő eseménye a május végi IMM (International Mini Meeting) 2012-lesz.

Természetesen napokig ott dekkolunk majd mi is, ez a Minis őrültekháza pontosan nekünk való társaság. Kicsit már ismerjük őket, hiszen éveken keresztül együtt küzdöttük végig az OT Expo fárasztó napjait és a múltkoriban is hoztak nekünk másfél érdekes autót csak azért, hogy csapassunk velük egy jót.



Persze jó móka az új Mini, főleg az erősebbje képes meghülyíteni az embert, de a száguldó kanapék és az emeletes buszok vagy a V8-as, Rover-motoros, imádnivaló kreténségek, a régiből születnek. Abból pedig lesz bőven idén, hiszen közel 3000 jelentkező akadt eddig. Jönnek az USA-ból, Új-Zélandról és Svédországból, talán ez is mutatja a buli súlyát. Ez nem flóbert, ez komoly kaliber.

És hogy miért is hiéna a Hiéna? Egyszerű: mert azon felül, hogy hárman is nyernek egy-egy kétszemélyes belépőt a mega-dzsemborira, mindannyian kapnak egy pöpec kis minőségi Mini-autóápoló csomagot, az első helyezett pedig - ezen felül - egy klasszikus, racing-green színben pompázó, Union Jack-es Cooper pendrájvot. Nyitható motortérrel és működő világítással (USB 2.0, 4Gb).

Hogy mit kell a koncért tenni? Egyszerű: sütni kell egy Minit. Hogy ehhez csak lisztet és sót, vagy cukrot és tojásfehérjét használtok, az mindegy. Hogy színezitek-dekoráljátok, esetleg valós, térbeli 3D-modellt készítetek, az sem számít. A lényeg, hogy az elkészült műveket fotózzátok le, a képeket töltsétek fel egy tetszőleges képmegosztóra (Indafotóra ezzel a linkkel) és a linket kommenteljétek be ez alá a blogposzt alá. Mindezt május 17-ig (azaz csütörtök) délig (12.00), akkor lezárjuk a versenyt, attól függetlenül, hány pályamű érkezett be.

Aki netán megerőltetés nélkül szeretne eljutni az IMM2012-re, annak itt egy kis hasznos infó:

FONTOS TUDNIVALÓ -, hogy a tumultus elkerülése végett a helyszínen nem lehet belépőt venni a közönségnapra sem, aki nem regisztrál előre, nem jut be, mert túl sok lenne az ember. Aki tehát részt akar venni az IMM-en, az
A) előre jelentkezzen a
miniclub.hu oldalán, ott adja meg a nevét és az e-mailcímét, vagy
B) veteránjárművel érkezzen a balatonfüredi kempinghez, ahol külön oldtimer-parkolóban teheti le gépét.
A napijegy ára mindkét esetben 2000 forint – részleteket bővebben az
MCH honlapján olvashatnak.