Csodát tettek az autómmal

2012.06.30. 18:15
54 hozzászólás

Ilyen szép csomagtér nincs

Amikor a BMW-ről kiderült, hogy szinte csak a tető nem rohad, még nem gondoltam, hogy létezhet autó, aminek a kiglancolása nem tart évekig. Egy kicsit bíztam ugyan benne, mert az anyagi kár jelentős, és nem mindegy, hogy három hónap vagy fél év alatt kell kicsengetni az első hallásra reménytelennek tűnő összegeket. Nos, a helyzet az, hogy a héten kaptam a telefont, elkészült. Pont úgy szétszedve, ahogy vittem, de sokkal egészségesebb mentális állapotban hazatér. Most legalábbis ebben bízunk.

Eddigi életem legszebb autója

Műszakileg rendben van, de ülések, zajcsillapítás, külső díszek nincsenek rajta, ettől persze forgalomképes, hiszen megy, megáll, világít. Aztán majd valamikor összerakjuk, mert most se hely, se idő nincs hozzá elég. Járni nem lehet vele, mert vizsga nincs, útvonalengedélyt kértem. A vizsgára meg tényleg össze kellene lapátolni valamennyire, például nem volna baj, ha nem csak egy biztonsági öv volna benne a vezetőnek.

Ide még jött némi fekete szín

Csabit kérdeztem, hogy mit vigyünk, mi kellhet? Tudák mit mondott? Elsősegélydoboz. Az kell.

A lakatoláshoz és a fényezéshez nem értek - ahogy sok máshoz sem-, de Csikós és Csabi is azt mondták, eléggé normális lett, én meg hiszek nekik, de majd a nappali fénynél kiderül. Nagyon kíváncsi vagyok.

Addig is pár kép kedvcsinálónak, holnap jövünk, egy remélhetőleg komolyabb galériával.