2012.10.08. 16:11
94 hozzászólás

Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség.

P1130266

Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg leesett.

P1130267

Percekig röhögtem a precízen megfogalmazott, minden részletében kidolgozott szövegen. Bárki is volt az, gratulálok. Kommentablakban bevallani ér.

P1130267

Idézés ide, fenyegetés oda, nem fog összejönni a pályanapozás az XR2-vel, de nem a lustaságomon múlott. A váltó kész, vizsgája van, nyomtávszélesítőket is találtunk, de a melegedés nem akar megszűnni. Most hétvégén éppen egy új hűtősapkával és infrahőmérővel készültem, majd hűtőmosogatással foglaltoskodtam: vasárnap délután egy fél marék salakot távolítottam el az amúgy új hűtőből, de mindent hiába. Néha felböffent pár buborékot, aztán van, amikor hosszú percekig semmit. Amikor normálisan megyek, már nem melegszik, de két perc hajtás, és pirosban a mutató. Aztán visszahűl, ha pihentetem.

Így márpedig nincs értelme a pályanapozásnak, fájó szívvel, de le kell mondanom róla. Ettől függetlenül ott leszek kibicnek, esetleg taxizok majd, ha valakit nem zavar a ballaszt.