Áldott karácsonyt, nyugodalmas új évet!

2012.12.24. 16:00
113 hozzászólás


Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel.

Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső munkatársainkkal, azokkal, akik írnak és azokkal, akik a háttérben tesznek meg mindent azért, hogy minden nap legyen új a Totalcar és a Totalbike. Kemény volt az idei év, de amit terveztünk, azt véghezvittük: kiépítettünk egy csodás Facebook-közösséget, kialakult egy erős, jó minőségű TC-támogatott blog-holdudvar, lett újra TCTV, el- és befogadták podcast-műsorunkat, az Égésteret, mi adtuk a COTY-zsűri első internetes autómagazin-tagját és merengtünk Jay Lenóval a saját garázsában vagy szerveztünk pályanapot egy másik országban, ráadásul ismét hozott az esztendő egy remek, új kollégát Zách Dani személyében,. Persze történt ezer más dolog is, felsorolni most nehéz lenne. Millió apróság is változott, sokszor alig észrevehetően, a színfalak mögött (nagyobb Indavideo-sávszélesség külföldre, új lejátszó, szerverfarm-bővítés stb.).

És sokszor remekül szórakoztunk. Akár együtt voltunk egy helyen, akár itt, az interneten, virtuálisan. Lehajtottuk magunkról a menetet de nem hiszem, hogy akad olyan köztünk, aki visszanézve az idei évre azt mondaná, hogy kár volt. Mert - és ez nem üres duma - mindent megtettünk azért, hogy mi maradjunk a Totalcar. Éjszaka-hajnalban, esőben és kánikulában. Keveset vagyunk otthon, de ez ezzel jár, ez a munka ilyen. Mi szeretjük és remélhetőleg önök is szeretni fogják jövőre is. Terveink nem csak nagyok, komolyak is. És olyan merészek, hogy még talán önök sem hinnék el. Belevágunk mindenbe és továbbra is kellemetlenül szúrunk, ha kell. Bízzanak bennünk!

Őszintén és tiszta szívből köszönjük az idei évet. Partnereinknek, mindenkinek, aki segített, a közösségnek, amely mindent megold és bloggereinknek a csodás tartalmat.

De legfőképpen önnek ott, a monitor másik oldalán, akiért mindezt érdemes csinálni. Fogadja szeretettel tradicionális lapunkat, amely le is tölthető. Áldott karácsonyt, nyugodalmas új évet mindenkinek!

Üdvözlettel
Totalcar és a Totalbike

TC-Xmass-2012-1
TC-Xmass-2012-2