Indiai SUV-val ebédre

2013.01.08. 17:45
60 hozzászólás


Az év első Brekiburger-látogatása mindig ünnepszámba megy. (Oké, Bodega Vágóhíd a büfé valódi neve, a Breki csak egy családias becenév.) Nagyon rákészültünk már, hiszen egy Borzasztó Burger önmagában is ünnep, az év első hamburgerét pedig már tradicionálisan ott fogyasztjuk el. Mert imádjuk és nagyon finom. Ott darált húsból készül, semmi mélyhűtött pogácsa, előre kell rendelni, mert a jó kajához idő kell, de megéri.

Winkler haverjának autójával mentünk, amiben nem is lenne semmi érdekes, ha Winkler jó barátja és e-mail pajtása nem India egyik leggazdagabb embere lenne. Tudják, az az ember, aki autógyártóként egyedüliként látta be azt, hogy az emberek döntő többségének első autója egy használt autó, ezért is épített ki egy iszonyatosan komplex használtautó-hálózatot. Nem mellesleg pedig bajsza van és szereti a bluest, szóval rossz ember nem lehet.

Most kíváncsiak voltunk, hogyan muzsikál a Mahindra XUV500, így gyorsan megszavaztuk transzport-járműnek. Winkler majd megírja a tesztet, a mi véleményünk már kialakult. Hajrá Anand, kitartás!