2013.02.10. 11:15
43 hozzászólás

Első (tartós) szerelem

36349

´95 Májusában ismerkedtünk meg, metál színű voltál,deréktájon széles fekete sávval ami kihangsúlyozta fekete bőrtetődet, krómozott lökhárítódon megcsillant a napsugár...így becéztelek:Indulj már te k..va.

A fekete SAS ami nem hagy cserben!

60384

Nem bírtam Celica -érzés nélkül végül nem volt jó árban 2.0-es hát megnéztem egy 1.8-as fekete Celicát amiről nem írtak túl sok jót a hirdetésben.

Feltűnő színű, és feltűnően jól gyorsul :)

60366

Az első Mercedesem egy követségi merci volt, sport automata váltóval, kétezres injektoros motorral, elöl zászlókkal ahogy illik. Kétszer annyi javítási számlát kaptam vele, mint amennyit kértek érte, tehát megvettem.

Bajmágnes

60334

Sem rajongó ,sem gyalázkodó nem vagyok. Maximálisan nem érdekel egyik márka sem,legfőképpen ebben a furgon szegmensben.Tegye a dolgát,vigye a motyót és ezt tegye heti 5*.

Kisferrari, avagy útakadály

60338

Jogosítványom megszerzése után csaptam le rá nagymamámtól. Papám halála után csak állt a garázsban éveken át 29 000(!) km-el, gyakorlatilag zsír új állapotában. Mintha akkor gördült volna le a gyártósorról.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.