2013.02.12. 15:53
49 hozzászólás

Kétségkívül óriási - és nem egyszer ellőtt - poén már a mindenféle haditechnikával való kergetőzés és/vagy verseny a Top Gear-adásokban. Idén is elsütöttek már hasonlót (jó a szezon eddig), de kétségkívül ők sem gondolták volna, hogy a TG Korea lefőzi őket.

A Top Gear Korea forgatásán ugyanis a fejhangon sikoltozó helyi tévés egy AH-1J Cobra harci helikopter ellen állt ki az új Corvette-tel egy oda-vissza versenyre. Amit meg is nyert. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy a vadul - és talán már túl látványosan is - manőverező, 12-14 millió dolláros géppel a pilóta meglehetősen kemény leszállást hajt végre a reptér széli porban. Szerencsére senkinek nem lett semmi baja, a helikopter energiaelnyelő zónái és ülései megvédték a pilótát és a fegyveroperátort is (feltéve, hogy az ült odabent és nem egy másik stábtag), de elképzelhető, hogy a későbbiekben kellemetlen kérdésekre kell majd válaszolniuk a vizsgálóbizottság előtt. Bár egyes - meg nem erősített források szerint - a rotorok állásszög szabályzó szervója mondta fel a szolgálatot, a hivatalos vizsgálat eredményeire még várnunk kell, és nem kizárt a pilótahiba.

Dél-Koreának mindösszesen három ilyen forgószárnyasa volt. Volt. Reklámnak óriási és kéretlen, de elég durva.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.