2013.02.24. 09:21
110 hozzászólás

Családi autónak sem rossz egy tank

60450

Miután az egyszem gyerek mellett is sikerült csordultig pakolni a feleségem Volvoját, elhatároztam, hogy kell egy nagyobb autó a családnak, főleg, hogy úton van a második kölök is. Mivel nekem egy Minim volt városi rohangálásra, egyértelmű volt, hogy melyiket adjuk el.

Hűséges Orosz Medve

60486

Egy éve vettem egy 112-t, azóta pihentetve volt az autó, de amikor néha elővettem mondig nyugtáztam: ez az igazi LADA ÉRZÉS!

Méltó régi Nagy híréhez!

60482

Az utastérben "Szamarás fíling" fogadott. Kényelmes, nagy autó. Műszerezettsége számomra elfogadható. Fedélzeti ellenőrző rendszer és fedélzeti számítógép felügyeli az autó minden mozdulatát.

Egyszer fent-egyszer lent...

60458

Szívással és keserű szájízzel kezdődött de hepiend lett a vége! Nem "E"-t akartam hanem az első szériás bálnák valamelyikét.Sikerült is egy jónak látszót vennem ,de mire hazaértem vele addigra a Ewing-ok minden motorolaját bele kellett öntenem csak hogy hazaérjek vele.

Amit az E30 cabriókról tudni kell

60462

Elárulom Neked Kedves Olvasó, hogy nem léteznek "jó minőségű után gyártott" alkatrészek, hiszen a tervezett elavulás korszakában élünk. Pl. Eldobható borotva, garancia lejárása után összeomló autók, szoftveresen programozott pontosan két év múlva használhatatlan mobiltelefonok. Régen is volt ilyen, de akkor csak a feleségét cserélte az ember 7 évente.