2013.03.10. 12:28
134 hozzászólás

Kiváló útitárs

29976

Jelenvoltam mikor az autó megérkezett a kereskedő telephelyére, nagyobb hibát nem találtam rajta, de néhány bosszantó apróságot igen. Az autó egyik (pont a motorindító) akkumulátora teljesen le volt merülve. Kérésemre sem cserélték ki, csak feltöltötték.

Japán ritkaság

60578

Beülve rögtön otthon érzi magát..Már aki megszokta a jobb kormányt mert ezeket az autókat a japánok csak saját részre gyártották.Természetesen szürke import útján eljutott majd mindenhova pár darab de ahogy nálunk se gyakori úgy nem lett nyugat Európában sem az utcakép része.

Soha többet!

60568

Lejött a Peugeot Hungária szakértője, aki azt sem tudta mihez jön, tőlem kérdezte milyen motor van a kocsiban. Szerintem ezt ránézésre tudni illett volna a látható jegyekből. Mindegy. Leszedték a hajtókarcsapágyakat, vezérművet, amikről tájékoztatást nem adtak, a jó kapcsolaton múlt, hogy a szervíz egyáltalán odaadta a dokumentumokat, fényképeket, amiken látható csíkok, barázdák voltak 15 ezer km.-nél.

Akár egy túl jó csaj : sokat kell rá költened de nem bízhatsz benne

60548

Sajnos a vétel után 2 hétre jellemzően március 15-én le is robbantam vele és trailert kellett hivnom. Itt még megvolt bennem a lelkesedés szeretem az Omegámat jól megy nagyon jól fogyaszt és kényelmes. De ahogy telt múlt az idő szinte minden hónapban előjött valami nyáron a víz melegedett a klíma nem volt tökéletes..szóval végig stresszeltem minden hosszabb utat nehogy történjen valami amikor együtt utazunk kis családommal.

R9M @ 320Nm

58762

A fikázók kedvéért nem magyarázom el, miért nem jobb az Orlandó (csúnya), Citroën (drága), Touran (még drágább), C-Max-ot (szűk 7 személynek) stb., maradjunk annyiban, hogy ár-érték arányban ez a legjobb. Nekem.