2013.03.17. 08:42
39 hozzászólás

Duci Juci

60584

Nehéz nem elfogultnak lennem, mivel életem első autója volt. Egyszóval nagyon szerettem/szerettük, 2,5 évig volt nálam. Ez alatt kb. 50 000km-t hajtottam bele. A km számlálója 5 számjegyes, tehát talán 2 (vagy 3:)) lett volna az első számjegy... Ennek ellenére nagyon megbízható volt, olajat nem evett, és egyszer sem hagyott cserben.

Nagyautós kényelem,kis fogyasztás,sportos teljesítmény

60614 (1)

A formája kicsit franciásan retrós és modern egyszerre. Azt nem mondom, hogy szép, mert ahhoz elég megosztó, de kétségkívül egyedi és elegáns, így elég sokan megnézik. Nem csoda, hogy az utakon több mint két évvel a forgalmazás megkezdése után is kicsit kuriózumnak, különlegességnek számít.

Fel a csúcsra!

60610

Sikerült boldog tulajdonosa legyek egy új Toyota Hiluxnak. Az autó elég lomha, kerregő diesel hang, nagyon fapad, hátul nem volt kapaszkodó benne, a bal oldali ajtó kárpit ráncos...

Roger kiszolgál engem

60622

Szép forma, teljesen megbízható, pl olvastam olyanokat hogy 2 havonként izzó csere, persze amikor az ember a gagyi izzót teszi bele, idővel rájöttem nem a kocsi gány, hanem csak nem mindegy mit pakol bele az ember.

A P0420 hibakod megoldva, jöhet a többi...

60600

Regota gondolkodtam mar japan auto vasarlasan, leginkabb egy Honda Accordra fajt volna a fogam, de annak a kombija nem tul szep.