Mi a Belsőség ellentéte?

2013.08.14. 15:11
15 hozzászólás

Álldogáltam a piacon, és megbabonázva néztem a húsbolt reklámját. Most komolyan, hogy a benzinszürcsölő, szinkronhibás ördögbe kerül egy dupla Weber sor a bontott csirke fölé? Vannak dolgok a világban dögivel, amiket nem értek, és talán sosem fogok érteni, de egy krómozott Lada-szelepfedél láttán még én sem kívánom meg a kacsacombot. Pedig mindkettőt szeretem.

P1120356

Kínunkban persze szoktunk persze olyan képzavarokkal élni, akár ezen a blogon is, hogy beindult a nyálképződésünk a tüték láttán, de ezennel megfogadom, többé nem írok le ilyesmit. Ez teljesen abszurd, hiszen érzem az égett motorolaj szagát, látom a visszaböfögött benzinpárát a pazar Lada-motor képét bámulván, de még ha három napon át éheztettek a szerecsenek, akkor sem fogok erről egy jó szaftos resztelt májra asszociálni.

P1120357

Ez biztosan valami új, furfangos marketingtrükk lesz. Kezdem is érteni: ha a versenyautó oldalán lehet húsboltot hirdetni, miért ne lóghatna a húsbolt fölött egy ikerkarburátor-sor? Sőt, rájöttem, hogy tőlünk lopták az ötletet: hiszen mi itt a fejlécben azt írjuk, hogy belsőség, és mi van alatta? Na, mi? Ugye?