Itt a WSR-Hiéna! Legyél VIP velünk!

2013.09.08. 10:00
404 hozzászólás


A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető. Gené, Alonso, Zonta, Kovalainen, mind innen jöttek, itt edződtek és kezdték.

Ki tudja, hány jövőbeli sztár ül most a Formula Renault 3.5, 2.0 vagy Mégane Trophy V6 mezőny autóiban? Egy? Kettő? Tíz? És ki tudja, hogy Ragnotti és a legendás Red Bull Forma-1-es autó vagy döbbenetes versenykamion után mi lesz idei WSR-meglepetése a Hungaroringen? Szeptember 14-15 a dátum és ha azt hiszik, hogy ez egy vértelen, fizetős gazdag majmok körbe-körbe bénázása, akkor nagyot tévednek.

Mert ezek a srácok tehetségesek, fiatalok és olyan gondtalanul nyomják tökön-paszulyon át, amilyen gondtalanul csak 14-15 évesen képesek. Kegyelmet és veszélyt nem ismernek, ők a Forma-1-be akarnak elérni és ezért mindent meg is tesznek. A WSR nem pite, ezt garantáljuk.

Ahogy azt is, hogy kiosztunk tíz VIP-belépőt amely egész hétvégén érvényes, belső parkolómatrica jár hozzá és egy menő plasztikkártya, belépés mindenhová és busz a parkolótól a paddockig. Tíz szerencsés ott lehet, ahol más nem, találkozhat talán olyan sztárokkal, melyekkel - jó eséllyel - már talán soha nem fog tudni. És ahhoz, hogy ön legyen a tíz szerencsés egyike csak egy egyszerű kérdésre kell tudnia a választ.

Reszkethet minden Mohó Hiéna, íme, a kérdés.

kismartoni.jpg

Ki ez az ember? Kérdezhetnék joggal. És mi köze van a WSR VIP-belépőkhöz? Nos, a képen látható úriember remek cimboránk, a Renault Hungária abszolút top-kommunikációs csúcsragadozója, Kismartoni Péter, aki valójában mindenkori kereszteslovag és hagyományőrző.

Péter olyannyira szereti a középkort, hogy minden rekvizitumot- és fegyvert legyártatott magának, többek között láncingből is van neki nem is egy. És ehhez kapcsolódik a kérdés:

Kommenteljék be, hány szemből áll Péter hosszú, kézfejet is takaró hosszú láncinge! (Ez nem biztos, hogy ugyanaz, mint amelyben a képen látható.)

FIGYELEM! Mindenkitől csak EGY TIPPET fogadunk el, a tíz legpontosabban tippelő között pedig szétosztjuk a WSR VIP-belépőket!

A verseny ma (szeptember 8) 10:00-tól 22:00-ig tart! Ne legyen rest senki, a WSR megéri a jó tippet.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.