Nyerj élményautózást a Hungaroringen!

2013.09.10. 19:08
106 hozzászólás

Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a versenyautók fajtáján kívül, különböző a résztvevők, és a teljesítendő körök száma is. Izgalmas programnak ígérkezik, ráadásul ingyenes. Kilátogatnál, de nem csak a lelátóról élveznéd a versenyt, hanem a VIP szektorból? Beülnél te is egy versenyautóba?  Olvass tovább.

Semmi akadálya. A legutóbbi mohó hiéna játék után most kisorsolásra kerül még tíz VIP belépő, de ezúttal még nagyobb a tét, élményautóztatás is jár a minden ajtót kinyitó kártya mellé. Jó hír, most nem hasraütés szerű választ várunk.

WSR-HungaroringFriday2012 (40)

 

Jöjjön a kérdés. A versenysorozat legutóbbi, egyben idei első versenyhétvégéjét a szomszédos Ausztriában, a Red Bull Ringen tartották. Összesen hány métert tettek meg a WSR bajnokságok versenyzői? Megjegyzés: csak a két futam alatt teljesített, teljes körök alatt megtett méterek számítanak. A válaszokat (csak egy számot) ma éjfélig várjuk a poszt alatt, kommentben. Az első tíz helyes megfejtést adó, vagy ahhoz legközelebb álló nyernek jegyet.