Autóbuzéria a faluvégen és egy új Opel

2013.11.13. 20:20
34 hozzászólás


Legendás alakok tűnnek fel - valószínűleg először - a Totalcar tévéműsorában. PWR Ákos, Hosszú és Bodza, a műszaki vizsla is. Mindemellett remek srácok - kicsik és nagyok -, valamint a világ talán legszínesebb csapatósautó-felhozatala kicsi olasztól nagy amerikai V8-ig. És a lényeg: mosolygó, jókedvű emberek, akik talán új barátokra leltek a kicsi versenypályán, ahol összegyűltünk, hogy megmutassuk: lehet még jót autózni ebben az agyonszabályzott világban.

Winkler blokkját börleszkbe illő módon lopták el az olaszok (Daniele, az Omniauto.it videós arca), akik saját nyelvükkel küzdve próbálták bemutatni az új Opel Insigniát. Soha nem tudtuk meg, vajon mennyi időt töltöttek el a beltérben, ahol...ehmm...jobbra fordult végre minden (?). Valószínűleg nem jött össze neki a tévés karrier, mert nem találni tőle Insignia-tesztet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.