Tananyagok között a Totalcar

2013.11.22. 15:39
22 hozzászólás

DSC 3833


Az 5 perc angol nem más, mint egy szépre tördelt, jól kinéző, informatív, szórakoztató nyelvtanulási segédeszköz, ami olcsó is, 750 forint. Magyar. Itt készül, egy Szalai Nóra nevű, őzikeszemű géniusz találta fel, és vitte nagyon komoly sikerre. Tízezrével fogy havonta. Facebook-oldaluk is van, kövessed őket, hasznos. A weboldalukon pedig minden nap ingyen nyelvleckét adnak, anyanyelvi hanganyagokkal . És még jó is. Hinnéd? Ingyen.

DSC 3830

Aztán valahogy egymásra találtunk, mert nekünk van angol tartalmunk, ők pedig jó fejek, és beteszik az újságjukba. Sőt, ha akarjátok, még autós feladatokat is tudnak készíteni. De a lényeg, hogy megjelent a novemberi szám. Benne a Totalcar tannisby-i különítményének beszámolója a BMW i3-ról. Lassan - úgy látszik - beindulnak az angol oldal körüli dolgok is és ez mindenképpen jó.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.