Égéstér 100: Témakereső

2013.12.20. 17:00
178 hozzászólás

logo02 100.jpg

December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá.

És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal bekamerázzuk, így nem csak egy sima hanganyag, hanem egy legalább kétórás videó is készül a felvételből. Lesz sör, torta, pálinka, vigadalom és...?

Na ez az, sokat gondolkoztunk azon, mivel töltsük ki az időt, van is pár fix ötletünk, de úgy gondoljuk, hogy kérdezzük meg a hallgatót: miről szeretne hallani?

Sőt! Kérdezzenek önök! Bármiről ér: zenésről, a Totalcarról, mosógépekről és autókról, meglátjuk, mi az, ami önöket leginkább érdekli, így garantáljuk, hogy azt a műsort kapja, amelyet - egy kicsit - ön is szerkeszt. Hosszú volt az év, téma van elég, hajrá, jöjjenek a kérdések!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.