Karácsonyi Hiéna 2013: Falra hányt AMG

2013.12.22. 09:50
32 hozzászólás

A Mercedes márkanév szinte szinonimája a prémiumnak. Nem véletlenül. Amit csinálnak, azt a lehető legátgondoltabban, legjobban kidolgozva teszik, legyen szó luxusautóikról, AMG sportmodelljeikről, vagy akár teherautóikról. És nincs ez máshogy a naptáraikkal sem.


Nemrégiben 2014-es falinaptárakat hozott a futár a Mercedestől a szerkesztőségbe. Két személyautóst, két AMG-st, két Unimogost és egy DTM-est. Utóbbit egyenesen a Mohó Hiénának címezve. Mivel mi nem vagyunk mohók, mint a hiéna, odaadjuk mindet az olvasóknak. Persze, ahogy ez lenni szokott, nem adjuk ingyen. Meg kell érte dolgozni.


A feladat:

A Mercedes novemberben, a Gran Turismo Playstation játék kedvéért rajzolt egy gyönyörű autót. A neve Vision Gran Turismo, részletek az autóról itt (katt). Rajzold meg rúzzsal a Vision Gran Turismot! Szélvédőre, ablakra, tükörre, papírra, amire csak szeretnéd! A díjazásnál ezt is figyelembe vesszük, de előre figyelmeztetünk: nehezen jön le.


Inpsirációnak egy videó, hogy rajzolnak rúzzsal a profik. Igaz itt nem Mercit, hanem Angelina Joliet. A naptárak egyenként 20 és 35 euró között mozognak a Mercedes Shopban, de mivel idén sok minden került a kihiénázásra váró dobozba, minden naptár mellé adunk egy meglepetést is.

A feladatra a poszt kikerülésétől (fent) számítva 24 órán át várjuk a pályázatokat. A pályaműveket fényképezzétek le, töltsétek fel az indafotóra, és linkeljétek kommentben a poszt alá. A határidő lejártával a szerkesztőségi kollektíva dönt, hogy kik a legérdemesebbek az ajándékokra. Hajrá!