Karácsonyi Hiéna 2013: A dal!

2013.12.23. 09:58
56 hozzászólás

dannyliebe.jpg

Zách Dani egy nagyon mókás és szórakoztató taggá nőtte ki magát a Totalcaron belül. Azon felül, hogy szórakoztató srác, kiderült, hogy Eros Ramazotti munkásságának nagy rajongója. Winklernek sem kellett több, így azonnal levette a Cose della vita akkordjait, majd hetek teltek el azzal, hogy Dánielt megpróbálta rávenni az éneklésre.

Végül sikerült, nem mondom, hogy nem nevettünk közben rengeteget, pláne, miután kitaláltuk, hogy Daniból kemucelebet kreálunk és a Velvettel egyetemben kamuhírekkel felfuttatjuk, mint romantikus, női szíveket ellágyító dalnokot. Két-három hír (Visszatért Magyarországra Denny, Denny új lemezzel jelentkezik, stb.), egy álinterjú és valószínűleg lett volna sikere. Még úgy is, hogy semmiféle hangszeren nem játszik és hát...khm...énekhangja is inkább emlékeztet egy falsot szívó, 35-ös Solex-karburátorra, mintsem Ramazottira, de manapság bárkiből lehet celeb énekes.

dannyliebe2.jpg

Ezért is készültek el a kamu lemezborítók, végül azonban a hoaxból nem lett semmi. Dani már a Belsőség-találkozón sem merte elengedni a hangját (akik ott voltak, azok tudják, hogy kapta is az ívet rendesen ezért) és azóta is csak kollégái szűk köre élvezheti munkásságát olykor-olykor.

Úgyhogy itt az idő, hogy olvasóink megmutassák neki, hogyan is kell ezt csinálni. Ez a 6000 mAh-kapacitású, hordozható akkumulátor azé lesz, aki a leghitelesebben előadja Zách Dániel-módra a Cose della vita c. dalt. Rögzítse videóra, töltse fel és kommentelje be ide a linket, legkésőbb december 26. 21:00-ig!

IMG 8405

A kis akku amúgy meglepően nehéz, hétféle csatlakozóval rendelkezik és igazán hasznos tud lenni, ha mondjuk lemerült a gitáreffekt és nem megy a wah-wah.

Dalos Hiénák, előre. Aki a leghitelesebb, vagy akin a legjobbat nevetünk, az nyer!

IMG 8403